Sint RafaŽl kerk

Rafaelkerk nieuws


Door het coronavirus, dat de wereld en dus ook Nederland, in haar greep heeft, zijn er ook grote veranderingen in de RK kerk. Vieringen gaan voorlopig niet door, maar ook veel andere zaken worden anders.
Wij zullen proberen op deze pagina de voor onze Rafaelkerk relevante informatie te geven.
Voor meer algemene informatie verwijzen we naar de websites van Katholiek Utrecht en op Aartsbisdom.
De redactie adviseert u dit regelmatig te doen in deze hectische tijd. Tal van initiatieven kunt u vinden op beide websites. Doen!


Maar in deze zorgwekkende tijd hebben we ook te maken met andere, verdrietige, zaken, zoals overlijden. Doordat er geen vieringen zijn worden velen van ons niet geÔnformeerd over een uitvaart of overlijden. Daarom worden op de site kopieŽn geplaatst van overlijdensberichten.

Er zijn gelukkig ook andere zaken. Zoals inspirerende teksten in preken en gebeden. Ook deze zullen wij op deze site invoeren of vermelden, zodat u toch nog een beetje betrokken kunt blijven.
Het document Op weg naar Pasen is misschien iets om u voor te bereiden op de komende Goede Week en Pasen

Nieuws
Eigenlijk is er weinig nieuws. Het is nog steeds onduidelijk tot hoelang het gaat duren. De kerk rekent er in ieder geval op dat het tot Pinksteren zal duren.
Voor onze Rafaelkerk is wel besloten om, zolang het kan, op dinsdag en vrijdag ochtend tussen 10 en 11 uur en zondag om 11 uur de kapel open te stellen om een kaarsje op te steken.
LET OP: kom alleen als je geen ziekte verschijnselen hebt en houdt 2 meter afstand.

KerkTV
De Rafaelkerk gaat hiermee starten. De noodzakelijke apparatuur is besteld. Op Youtube is een kanaal gemaakt om daar opnames op te zetten. Als de KerkTV actief is wordt u daarover op deze pagina geÔnformeerd.
In deze corona crisistijd kan het zo mogelijk worden om live een viering te volgen en eventueel informatie te verstrekken.

Samís kledings actie
Deze zou op zaterdag 18 april plaatsvinden. Samís kledingactie wordt verschoven naar half september



...terug

 

 

logo

© 2011 Mijn-eigen-website.nl