Sint RafaŽl kerk

Sint RafaŽl feest 2015

Vrijdag 25 september 2015 hadden we ons traditionele feest in de RafaŽlkerk. Ook dit jaar begonnen met een eucharistieviering waaraan veel mensen deelnamen. Dit jaar werd begonnen met een extra plechtige viering. Celebrant was de nieuwe pastoor van Utrecht, Ton Huitink. Cocelebranten waren de pastores Kozinsky, Loozekoot, Jean-Pierre, Smits en ook diaken Lex Janssen was er. Voor de meeste aanwezigen was dit de eerste ontmoeting met onze nieuwe pastoor. En hij werd door allen ervaren als een aimabel mens. De viering was iets langer dan in voorgaande jaren.

Na afloop was er het vervolg met eerst koffie of thee, en heel lekker gebak, in vele soorten. (Mee)gebracht door diverse parochianen. Na de koffie ging men over op andere drankjes, sappen, limonade, bowl, en wijn. En later op de avond het heerlijke warm en koude buffet met salades, quiches, en vele lekkere hapjes.
Ook bijzonder deze avond was dat iedereen tussendoor werd verrast met lekkere warme snacks, kleine loempias en driehoekjes waarvan ik de naam niet weet. Werden ter plekke gefrituurd (zie fotos).

Ja, het was weer een feest als vanouds. Met optredens van leden van het koor. Maar ook enkele parochianen lieten zich deze avond van een andere kant zien. U ziet ze op de foto's.
Ja, met recht een feest om in ere te houden.

Bekijk de foto's en geniet mee.

 

...terug

fotos

© 2011 Mijn-eigen-website.nl