Sint RafaŽl kerk

Afscheid dirigente

Nog maar net zijn we bekomen van de schok welke het plotselinge vertrek van Joachim heeft veroorzaakt of we worden wederom geconfronteerd met een onvoorzien vertrek. Onze kersverse dirigente Anette Kaarud zal ons helaas binnenkort alweer gaan verlaten.
Zij was in Nederland om hier een twee jarige master studie koordirectie te gaan volgen aan het Amsterdams conservatorium. Daarom had ze zich hier in Utrecht gevestigd met haar Nederlandse vriend. Gedurende haar studietijd zou ze beschikbaar zijn als dirigente voor ons koor, nu blijkt bij nader inzien dat in Nederland geen invulling gegeven kan worden aan deze studie en heeft ze zich noodgedwongen laten inschrijven in haar geboortestad Oslo in Noorwegen. Dit houdt in dat Anette in juni naar Oslo gaat verhuizen en wij wederom zonder dirigent(e) zitten.
Ons koor was bijzonder tevreden over Anette. Door haar spontane manier van werken heeft ons koor een nieuwe impuls gegeven en zijn onze prestaties in korte tijd aanmerkelijk verbeterd, hetgeen zelfs in de kerk niet onopgemerkt is gebleven. 
Het koor is Anette zeer gaan waarderen en betreurt het dat ze ons nu al moet gaan verlaten. De mensen van het koor, maar ook de andere parochianen bedanken haar voor de fijne tijd en wensen haar heel veel succes in de toekomst.

Een paar foto's genomen tijdens haar laatste (officiŽle) viering:

 

 

 

 

  

...terug

 

 

fotos

© 2011 Mijn-eigen-website.nl