Sint RafaŽl kerk

Wie zijn wij


Wij zijn de RK gemeenschap van Overvecht. Onze activiteiten zijn in eerste instantie gericht op het vieren van de eucharistie en het aanbieden van sacramenten aan parochianen en RK gelovigen in Overvecht.
Om u een beetje een beeld te schetsen van onze kerk en onze gemeenschap is het misschien leuk om het door ons bij gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de kerk gemaakte magazine te lezen. Daarin ervaart u in woorden en foto's onze kerk, 50 jaar kerk.

Maar in onze kerk zijn natuurlijk alle gelovigen van harte welkom. Daarnaast heeft onze gemeenschap zich ontwikkeld tot een volledig open RK Gemeenschap die haar kerkgebouw openstelt voor vieringen van tal van Christelijke (Kerk)genootschappen uit diverse landen, vooral uit het Midden Oosten en Afrika.
Enkele voorbeelden zijn.:
  * De Week van de Eenheid.    * De Pinksterviering in het park naast de kerk.       * De Wijksafari.

Maar een heel duidelijk beeld van onze kerk wordt zichtbaar in het artikel dat in Katholiek Nederland werd gepubliceerd op 17 december 2021. Onze kerk

Bereikbaarheid
Onze Kerk ligt in Overvecht, makkelijk te vinden door de hoge (water)toren ernaast. Zij ligt dicht bij de rondweg van Utrecht, is bereikbaar via een afslag van de A27, dus goed bereikbaar van buiten Utrecht. Zij heeft een eigen parkeerterrein voor ca. 25 auto's. Maar ook rondom de kerk in de directe omgeving is veel en gratis parkeerruimte. Met openbaar vervoer kan gebruik gemaakt worden van buslijn 6.

Openingstijden
Missen zijn op dinsdag 9.00 uur, donderdag 9.00 uur, en iedere zondag om 10.30 uur. En wat duidelijk onze gastvrijheid benadrukt is het gratis kopje koffie of thee met een lekker koekje na de viering op zondag. U bent van harte uitgenodigd in onze kerk. 

 

logo

© 2011 Mijn-eigen-website.nl