Sint RafaŽl kerk

Sint RafaŽl feest 2013

Vrijdag 27 september 2013 hadden we ons traditionele feest in de RafaŽlkerk. Ook dit jaar begonnen met een eucharistieviering waaraan veel mensen deelnamen. En ook dit jaar waren enkele Poolse mensen aanwezig. De mensen werdden begroet door pastor Swijnenberg. Verder waren aanwezig pastoor Kozienski en diaken Jansen. Eenn korte preek werd gehouden door pastor swijnenberg, en daarna door pastor Kozienski.

Zoals u uit de foto's zult kunnen opmaken werd het een heel gezellig gebeuren.

Op deze avond werd ook, als gebruikelijk, de vrijwilliger van het jaar benoemd. Deze vrijwilliger staat wel symbool voor alle vrijwilligers, maar krijgt wel een beetje extra aandacht. Dit jaar was het een echtpaar, Ria en Nico Mol. Voor al het werk dat ze al zovele jaren doen. In de tehuizen van Overvecht, maar ook in de geloofsgemeenschap.
Ja, en verder was het een feest als vanouds. Goed verzorgd met koffie en door de mensen meegebracht gebak. En later op de avond de gebruikelijke drankjes en het heerlijke koude buffet met salades, quiches, en vele lekkere hapjes. Ja, een feest als vanouds. Een feest om in ere te houden.

Bekijk de foto's en geniet mee.

 

...terug

fotos

© 2011 Mijn-eigen-website.nl