Sint RafaŽl kerk

Vieringen

Om tijdens de coronatijd u aan te melden voor een viering, klik dan HIER en u komt op de pagina Vieringen van Katholiek Utrecht. Scroll vervolgens omlaag tot de geloofsgemeenschap van Sint Rafael. Daar kunt u zien hoeveel plaatsen nog vacant zijn. Indien niet 0, meldt u aan.

Om een band te kunnen maken is het nodig dat mensen elkaar ontmoeten. Dat gebeurt heel bijzonder in onze vieringen, maar ook erna. Daarom zal alles in het werk worden gesteld om vieringen te hebben waar mensen graag naar toe komen.

 
Iedere week zijn er meerdere vieringen.

U begrijpt dat de vieringen in dit coronajaar anders van karakter zijn. Tot 1 juli 2020 waren er geen openbare vieringen, maar alles via de kerktv. Dat is nu gelukkig weer anders en kunt u weer komen. Helaas is dit nog steeds beperkt, maar vanaf 26 juni 2021 mogen er alweer 75 personen in onze kerk komen.


Zondagmorgen:     10:30 uur - Helaas zonder koffie of thee na afloop.
Dinsdagmorgen:      9:00 uur
Donderdagmorgen: 9:00 uur
Gedurende de Mariamaanden mei en oktober is er op dinsdagavond om 19.00 uur een plechtig lof.

Bijzondere vieringen

Iedere derde vrijdag van de maand is er een speciale viering , welke wordt verzorgd in samenwerking met het KBO. Deze begint om 10:00 uur. Na afloop is er gezamenlijk koffiedrinken.

Koffie drinken

Vanuit de gedachte dat de onderlinge band tussen mensen belangrijk is, werd er na de viering op zondagmorgen en donderdagmorgen gelegenheid geboden om samen onder het genot van een kopje koffie of thee nog wat na te praten.
Dat is helaas door corona niet meer mogelijk

Poolse viering

Iedere zondag is er ook een Poolse viering, dus een viering van en voor Polen. Deze begint om 12:30 uur en wordt gecelebreerd door pastor C. Margas
Polska Msza SW Niedziela 12:30

viering

Viering

© 2011 Mijn-eigen-website.nl