Sint RafaŽl kerk

Vieringen

Om een band te kunnen maken is het nodig dat mensen elkaar ontmoeten. Dat gebeurt heel bijzonder in de vieringen en erna. Daarom zal alles in het werk worden gesteld om vieringen te hebben waar mensen graag naar toe komen.
Omdat de Sint RafaŽlkerk per 1 januari 2012 het Eucharistisch Centrum is van de Sint Ludgerusparochie zal er ieder weekend een eucharistieviering zijn.
Vieringen op andere dagen, met uitzondering van feestdagen, kunnen ook Woord- en Communievieringen of Gebedsvieringen zijn.
 
Iedere week zijn er meerdere vieringen.
Zondagmorgen:     11:00 uur - aansluitend koffie of thee.
Dinsdagmorgen:      9:00 uur - in de kapel
Donderdagmorgen: 9:00 uur - in de kapel - aansluitend koffie of thee
Gedurende de Mariamaanden mei en oktober is er op dinsdagavond om 19.00 uur een plechtig lof.

Bijzondere vieringen

Iedere derde vrijdag van de maand is er een speciale viering , welke wordt verzorgd in samenwerking met het KBO. Deze begint om 10:00 uur. Na afloop is er gezamenlijk koffiedrinken.

Koffie drinken

Vanuit de gedachte dat de onderlinge band tussen mensen belangrijk is, wordt er na de viering op zondagmorgen en donderdagmorgen gelegenheid geboden om samen onder het genot van een kopje koffie of thee nog wat na te praten.
De Sint RafaŽl geloofsgemeenschap hoopt dat u zich thuis voelt in onze gemeenschap en nodigt u dan ook van harte uit!

Poolse viering

Iedere zondag is er ook een Poolse viering, dus een viering van en voor Polen. Deze begint om 12:30 uur en wordt gecelebreerd door pastor C. Margas
Polska Msza SW Niedziela 12:30

viering

Viering

© 2011 Mijn-eigen-website.nl