Sint RafaŽl kerk

Vieringen

Om een band te kunnen maken is het nodig dat mensen elkaar ontmoeten. Dat gebeurt heel bijzonder in onze vieringen, maar ook erna. Daarom zal alles in het werk worden gesteld om vieringen te hebben waar mensen graag naar toe komen.
Iedere week zijn er meerdere vieringen.

U begrijpt dat de vieringen in deze coronatijd anders van karakter zijn. Tot 1 juli 2020 waren er in het geheel geen openbare vieringen, maar alles via de kerktv. Dat is nu gelukkig weer beter en kunt u weer komen. Kijk wel voor de actualiteit op de homepage van deze website.


Zondagmorgen:         10:30 uur - En gelukkig weer met koffiedrinken na afloop.
Dinsdagmorgen:          9:00 uur
Woensdagmorgen:       9:00 uur
Donderdagmorgen:      9:00 uur
Gedurende de Mariamaanden mei en oktober is er op dinsdagavond om 19.00 uur een plechtig lof.

Bijzondere vieringen

Iedere derde vrijdag van de maand is er een speciale viering , welke wordt verzorgd in samenwerking met het KBO. Deze begint om 10:00 uur. Na afloop is er gezamenlijk koffiedrinken.

Koffie drinken

Vanuit de gedachte dat de onderlinge band tussen mensen belangrijk is, werd er na de viering op zondagmorgen en donderdagmorgen gelegenheid geboden om samen onder het genot van een kopje koffie of thee nog wat na te praten.
In deze coronatijd is dat wel afhankelijk van de situatie. Er wordt daar melding over gemaakt na de viering

Poolse viering

Iedere zondag is er ook een Poolse viering, dus een viering van en voor Polen. Deze begint om 12:30 uur en wordt gecelebreerd door pastor C. Margas
Polska Msza SW Niedziela 12:30

viering

Viering

© 2011 Mijn-eigen-website.nl